Start | Wie zijn wij | Op de camping | Sanitair | Ontspanning | Activiteiten | Omgeving

 

Algemene regels Boerenlandcamping Grevelande
Om een aangenaam verblijf op onze camping te waarborgen, hebben we een aantal regels opgesteld.

Identiteit

Grevelande is een boerenlandcamping met een christelijke identiteit.
Op zondag vragen wij een ieder op de camping rekening te houden met de zondagsrust. Dit houdt o.a. in dat wij op zondag geen aankomst of vertrek van kampeermiddelen toestaan. Wilt u, als u op maandag vertrekt niet alvast op zondag de luifel/tent eraf halen of schoonmaken? Verder wordt op deze dag de wasmachine/droger niet gebruikt.

Het bedrijf

Bedrijfsgebouwen en erf zijn niet vrij toegankelijk voor gasten en bezoekers. Dit uit veiligheidsoverweging.

Camping autovrij

Na installatie van het kampeermiddel dienen motorrijtuigen direct op de parkeerplaats geplaatst te worden. Graag stapvoets rijden.

Sanitair

Het sanitair is geen speelplaats, begeleidt peuters en kleuters naar het toilet.
U dient na gebruik van het toilet, de wastafel of douche, deze schoon achter te laten.

Kleding

Uw gedrag/kleding mag geen aanleiding geven tot overlast of aanstoot voor andere gasten. Buiten uw eigen kampeerplaats dient u zich gekleed te bevinden. Dus niet in badkleding. Dit geldt ook voor in en naar het toiletgebouw.
Ook kinderen mogen zich niet ongekleed op het terrein bevinden.

Lawaai en rust

Voorkom lawaai, geluidsapparatuur buiten het kampeermiddel. Zorg dat anderen geen last van u hebben.

Nachtrust

Van 22.30u tot 7.30u. Houdt zoveel mogelijk rekening met kleine kinderen die al eerder slapen.

Bezoek

Natuurlijk mag u bezoek ontvangen. Tarief 1,00 per persoon bij verblijf >1 uur. Wil het bezoek overnachten dan geldt het bekende tarief. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw bezoek. Geeft u aan het eind van uw vakantie door of u bezoek heeft gehad en hoeveel. Op deze manier hoeft u niet elke dag af te rekenen.

Huisdieren
Alleen in overleg.

Bibliotheek

U mag gratis onze boeken lezen. Wilt u wanneer u een boek/tijdschrift uit heeft het zo snel mogelijk terug brengen zodat anderen het weer kunnen lezen.

Oven/Koelkast/Diepvries

Hier mag u gebruik van maken. Wel schoon achter laten a.u.b!

Wasmachine/droger

U kunt hiervan gebruik maken voor 3,- per was- of droogbeurt. Zie aanwijzingen bij de machine. Graag zelf het aantal beurten bij houden, zodat deze bij uw vertrek afgerekend kunnen worden.

Speelgoed

skelters, driewielers van camping Grevelande mogen gebruikt worden door de kinderen. a.u.b. erop toezien, dat het passend is bij hun leeftijd.

                         Graag elke avond weer verzamelen bij trampoline tegen de schuur of  bij de zandbak bij plaats 22 en 23 of bij speelplaats bij 11,12,13.

Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op de camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier, aanvaarden wij niet.

Afval

Afval kunt u deponeren in de daarvoor bestemde bakken. Volg de aanwijzingen op de parkeerplaats.

Roken:
Roken niet toegestaan in de recreatieruimte, blokhut en vouwwagen. A.u.b. de resten van de sigaretten deponeren in de daarvoor bestemde peukenstandaard of in een met zand gevulde blikkenbus. Voor roken op uw eigen standplaats zijn met zandgevulde blikkenbussen beschikbaar! Zo houden we het samen schoon! Bij voorbaat dank.

Recreatieruimte:
Wij vinden het fijn als jullie/u gebruik maken van de boeken, spelletjes en speelgoed dat wij hier beschikbaar stellen. We willen vragen of alles wat gebruikt wordt ook weer opgeruimd wordt en compleet op de bestemde plaats weg wordt gezet!!!!

Sporten:
Voetballen en andere sporten alleen op het voetbal/volleybal veld plaats 1.

CONTACT

Peuterdijk 59
3249 AW Herkingen 0187-669317
vanderveldelies@hetnet.nl
 

FOTO'S

CAMPING INFO

Plattegrond camping
Verhuur mogelijkheden
Tarieven
Gastenboek
Contact