Start | Wie zijn wij | Op de camping | Sanitair | Ontspanning | Activiteiten | Omgeving

 

Op de camping

Boerenlandcamping Grevelande heeft op dit moment 24 plaatsen van ruim 125 m2. De plaatsen zijn aan de achterzijde afgesloten door brede bosschages. De standplaatsen worden van elkaar gescheiden door haagvormige beplanting. Elke plaats heeft een stroomaansluiting, waterkraan en waterafvoer voorziening. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in de schuur/recreatieruimte aansluitend aan het campingterrein. Men kan daar ook in de recreatieruimte tafeltennissen, tafelvoetballen,dammen, lekker op 1 van de 3 banken een mooi of spannend boek of tijdschrift lezen uit onze campingbibliotheek. In deze ruimte is WIFI beschikbaar.

Ook staan in deze ruimte stoeltjes(deze mag u ook buiten gebruiken), een aantal gezelschapsspelletjes, de ovens, kookplaten, koelkastjes, diepvries en wasmachines / drogers (Ä 3,00 per beurt).
Op boerenlandcamping Grevelande is ook een blokhuis 4(5)p, wiegewagen 4(5)p en vouwwagen tot 4p. te huur. Deze accommodaties zijn voorzien van bedden, servies, pannen, stoelen en tafel. Om te kamperen hoeft u alleen beddengoed en hand- en theedoeken mee te brengen.

Op de boerenlandcamping Grevelande wordt prettig verblijf aangeboden op basis van de  Algemene Regels.

Vanaf de boerderij kunt u gebruik maken van het privť wandel/fietspad naar de zeedijk van het Grevelingenmeer grenzend aan de Slikken van Flakkee(1500ha).

Aan het einde van de weg van camping Grevelande rijdt u met de fiets naar het natuur fietspad van de Slikken van Flakkee, met daarop veel Fjordenpaarden, hekrunderen, reeŽn en vele vogels.
U kunt daar recreŽren, er is een aanlegsteiger voor boten en zwemgelegenheid. Ook is deze plaats met de auto bereikbaar.

Refomatorisch Dagblad

Wilt u tijdens uw vakantie toch het RD blijven lezen. Uw eigen abonnement kan gewoon naar uw vakantie adres gestuurd worden. Het adres is: Fam van der Velde, Peuterdijk 59, 3249 AW Herkingen. (gebruik niet de vermelding "camping") Uw krant kunt u dan net als thuis op de bekende tijden verwachten.

CONTACT

Peuterdijk 59
3249 AW Herkingen 0187-669317
vanderveldelies@hetnet.nl
 

FOTO'S

CAMPING INFO

Plattegrond camping
Verhuur mogelijkheden
Tarieven
Gastenboek
Contact