Start | Wie zijn wij | Op de camping | Sanitair | Ontspanning | Activiteiten | Omgeving

 

Heeft u uw bezoek aan Boerenlandcamping Grevelande als positief ervaren en wilt u dit aan ons en aan de bezoekers van deze site te kennen geven, stuur dan uw boodschap naar vanderveldelies@hetnet.nl.
 
Wat is er te.zien voor een fotograaf en natuur liefhebber.
Putter - Zwartkopje - Reën - Koolmees - lijster - Kwikstaart grijs - Leeuwerik - Eenden - Hazen
Konijnen.
Op de slikken een grote hoeveelheid aan watervogels steltlopers.
Kortom genoeg om naar de camping te komen,en niet te vergeten de rust.
Een echte aanrader.

Familie Blokland 2017

 
Beste bezoekers,
 
In de zomer van 2014 zijn wij, vier vriendinnen, een weekend op vakantie geweest naar Grevelande.
We zijn vanuit Goes op de fiets er naartoe gegaan. Het was een hele rit, maar dat was het wel waard.
We hebben leuke dagen gehad. In de omgevingen hebben we leuke plaatsjes opgezocht. Onder andere het Grevelingenmeer.
Op zondag hebben we een fijne dag gehad. Het was rustig op de camping en 's avonds hebben we met de hele camping liederen gezongen.
Het was niet zulk lekker weer, maar daar werd het niet minder gezellig op.
De andere campinggasten waren spontaan en gezellig. We hadden meteen een klik met hen, zodat we niet meer weg wilden.
De blokhut zag er goed uit. Het was er erg knus en alles zat erop en eraan.
Op de foto's ziet u ons wel genieten.
 
In de bijlage kunt u twee foto's van ons vinden.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Anne Murre, Corine Kramer, Daniëlle Klaassen en Naomi van Gilst
 
Beste Lies en Beijke,
 
In onze 15 jaar kampeerervaring is het bijna nog nooit gebeurd dat we unaniem als gezin kiezen om volgend jaar weer naar dezelfde camping te gaan. Alle gezinsleden hebben het heel goed naar de zin gehad op camping Grevelande. We voelden ons erg welkom en ieder waardeerde de persoonlijke aandacht van jullie zeer. Ook de pubers!! De onderlinge sfeer met de campinggasten was ook heel goed en gezellig. Nog nooit hebben we op een boerderijcamping zo’n mooi sanitair gezien, dat ook nog eens goed bijgehouden werd!
Door de gezamenlijke activiteiten leerde je elkaar op een gezellige manier kennen en door het zingen op zondag en de Bijbelstudie en de spontane gesprekken waardevolle banden ervaren. Echt een camping om te ontspannen en tot rust te komen in meerdere betekenissen.
De kinderen zochten elkaar op, maar konden ook heerlijk een poos gaan vissen of met een groepje gaan zwemmen in de Grevelingen. Fietsen en vogelen in de Slikken van Flakkee konden we ook naar hartenlust. 11 Reeën op een middag is ons ook overkomen. Echt prachtig! Het weer was dan ook bijzonder mooi afgelopen zomer. Aankomende zomer hopen we weer op een fijne vakantie op jullie camping!
 
Met vriendelijke groet, fam. Roobol

 

Beste Lies en Beijke,
 
Nog even een berichtje vanuit Gortel. We hebben bij jullie op de camping al meerdere keren een onvergetelijke tijd gehad. Met name de zomer van 2013 was voor ons een jaar om nooit te vergeten. Het geweldige meeleven van jullie en alle campinggasten tijdens en na de vroege geboorte van onze tweeling in Rotterdam was ronduit bijzonder. Verder zijn we steeds weer onder de indruk van de positieve sfeer en de leuke activiteiten. De zondagavondsluitingen waardeerden we enorm. Fijn dat dat kan: gewoon in alle eenvoud met elkaar zingen en nog wat napraten over dingen die er écht toe doen!
 
Hartelijke groet,
Frans Jan, Gertrude en de kinderen
 
Als vriendengroep wilde wij graag eens met elkaar een weekend weg. De vraag was echter waar naar toe. Dit werd al snel duidelijk toen wij op camping Grevelande stuitte. De prijzen, christelijke sfeer en gastvrijheid stonden ons erg aan. 
Toen wij aankwamen op Grevelande kregen wij een hartelijk ontvangst van de eigenaar en een rondleiding. Tijdens de rondleiding zagen we de kruidentuin, die zowel bij de jongens (koken ;D) als de meiden (thee!) in de smaak viel. 
We kregen een mooie plek toegewezen. Hier zetten wij onze tenten op. Een buurvrouw kwam ons limonade brengen - fijn om zulke buren te hebben! 
Wij merkten al snel dat de sfeer op de camping erg goed was. We mochten gebruik maken van koelkast en vriezer, wat het voor ons een stuk makkelijker maakte (zeker voor degenen die nog nooit gekampeerd hadden)! 
Zondagavond hebben we met alle gasten gezongen. Dit was voor ons een fijne ervaring. 
Kortom, we hebben het ontzettend naar onze zin gehad en kunnen deze camping van harte bij anderen aanbevelen!
 
Hartelijke groet, 
Vriendengroep uit Katwijk

 

Hier een late reactie.De zomer vakantie hebben wij nog nooit op de Grevelanden doorgebracht.
Wij zijn drie jaar een weekje met Pinksteren te gast geweest, met onze sleurhut.
Nou dat is ons prima bevallen,het ligt er ook aan wat voor weer je treft,we hebben er veel gefietst, en als het regent,pak je gewoon de auto, je kan er alle kanten op.
En anders ga je in de recreatie ruimte kijken of er wat te lezen is(boeken genoeg).Ook met andere camping gasten contact zoeken, kan heel verrijkend zijn.Ook het zingen op zondag avond is een heel bindend samen zijn.Ook hebben wij met andere gasten gezamelijk pannekoeken gebakken, met koren(om zelf temalen)dat we van Lies gekregen hadden.Het sanitair ziet er keurig en schoon uit,en afwassen doe je voor je plezier,(met je buren samen dan)
Zoals ik al schreef,wij hebben er nog geen zomer mee gemaakt, met bijv gezinnen,dan zal er meer vertier zijn.
Maar wij als 60 plussers hebben het er prima naar ons zin gehad,en als je er van houdt,verkopen ze nog groene asperges op een bepaalde tijd,of pizza's. Je kunt er ook nog soep van maken.Zo zie je maar, is het goed toeven op de Grevelande..
Nou Lies en Beijke jullie moeten maar kijken wat je ermee doet.
 
Hart gr Hans en Hennie Hakkenberg.

 

Geachte fam. van der Velde.
 
Begin okt. nog een weekje bij u op de Boerenland camping Grevelande bij Herkingen gecampeerd.
Als uitvals basis voor Goeree Overvlakkee en Schouwe Duiveland een goede keuze. Wij zoeken vaak naar een christelijke camping voor rust en ook om naar de kerk te kunnen gaan. We stonden in het naseizoen als enige gast, maar we stonden echt niet alleen door Uw uitnodigende vriendelijkheid.Ook het educatieve verhaal over de land bouw door van der Velde  en het samen zingen uit de kerk, met meerdere gemeenteleden geeft een band .Het is echt voor herhaling vatbaar, ook voor kinderen veel te beleven.
 
Vriendelijke groet van Geurtje en Peter Klok.
Luntern Postweg 1 d   6741 BA 
tel. 0318- 483023.

 

 

Grevelande is voor ons, 60 plussers, een camping om rustig een lang weekend in de trekkerstent door te brengen en per fiets te genieten van het Flakkeese akkerbouwgebied met stoere dijken en Delta-werken. De ligging tegen de prachtige slikken van Flakkee en de Grevelngen nodigt ons steeds weer uit om in “eigen sfeer “  een lang weekend door te brengen op deze camping. Daarbij is juist de sfeer en invulling van de zondag met kerkgang en samenzang iets eigens voor “Grevelande” dat ons trekt. Beyke en Lies dank voor wat jullie ons reeds geboden hebben.

 

Adriaan en Anja van de Werken

 

Zomer 2013: voor het eerst gekampeerd op Grevelande. We hebben de tent opgezet met 30 graden, en dat was tekenend voor het grootste deel van het verblijf: veel zon, meestentijds mooi weer. En dat op een camping waar alle voorzieningen uitstekend in orde zijn. We hebben nog niet eerder op zo’n grote plek gestaan. Met een elektriciteit en water direct bij de tent. Ook het sanitair was keurig (mèt toiletpapier, zeep en handdoekjes…!). Zonder meer goed voor elkaar.

De kinderen konden zich prima vermaken, veel speelmateriaal en een ruime kantine met voor elk wat wils. Ook de activiteiten die werden georganiseerd waren erg leuk. Met veel genoegen denken we terug aan de rondrit langs de gewassen met het samen aardappels snijden en patat bakken… De sfeer was goed, de ontvangst was hartelijk. Kortom, een geslaagde vakantie op een camping die we graag aanbevelen.

Of er dan geen minder goede ervaringen waren…? Tjsa, die trekker die water stond te pompen om het land te besproeien… maar eerlijk is eerlijk: die 30 graden bij aankomst, tijdens het verblijf en bij het vertrek hadden we niet graag willen missen!!

 

Lies en Beijke, nog hartelijk bedankt voor het fijne verblijf, en wellicht tot een volgend jaar!

 

 

Hallo fam. van der Velde  Wat leuk dat we weer eens wat van jullie horen.
 
We hebben het nog over jullie gehad met de vele regenval en hopen dat de aardappelen al binnen waren, want het was bij jullie wel heel erg.
 
Ik wil wel wat schrijven over ons verblijf bij jullie.
 
We hebben een paar heel fijne weken gehad en van de rust genoten op jullie camping.
Ook de prachtige fietsroutes in de omgeving en over het hele eiland waren bijzonder mooi.
Ook voor onze kleinkinderen die we mee hadden was van alles te doen op de camping en in de recreatieruimte.
Zij hebben ook genoten
De rondrit over het bedrijf en het samen friet bakken en eten was erg leerzaam en gezellig.
Ook het zingen op zondagavond vonden we fijn en het kontakt met de verdere gasten en de mensen uit Herkingen.
Al met al zeker de moeite waard en we hopen dat jullie zo door mogen gaan .We zullen zeker als we gezond blijven nog wel eens terug komen.
Veel sukses verder en hartelijke groeten van Jan en Adrie de Bat

 

 

Hallo Lies en Beijke van der velde,
natuurlijk willen wij een verhaaltje sturen over onze ervaring op de camping.

Wij zijn met onze vier kinderen nu twee keer op camping Grevelande geweest. Toch voelen wij ons er al helemaal thuis. De plekken zijn ruim, zodat je een eigen plekje hebt. Ook is er veel groen en natuur, dat geeft een echt vakantiegevoel en rust. Uit de kruidentuin plukten we iedere dag verse blaadjes voor de thee. En wil je een eitje bakken dan haal je gewoon eieren van de kippen die er lopen.
De boer en boerin organiseren ook wat activiteiten , zoals het meegaan op de kar achter de tractor naar het land. De boer legt daar uit wat er groeit en bloeit , met veel respect voor de schepping en Schepper. Daar kunnen we weer veel van leren.
Doordat de camping niet zo groot is kennen de kinderen elkaar al gauw en ook de volwassenen maken graag een praatje met elkaar. 
De camping zelf is netjes en schoon, er zijn verschillende spullen voor algemeen gebruik, zoals een koelkast en een vriezer, dat is ook erg fijn.
Boeken en spelletjes liggen er ook genoeg voor de rustige uurtjes, en de kinderen spelen graag tafeltennis.
Kortom; Wij hebben ons plekje er gevonden en hopen vaak te komen.
  
Hartelijke groeten familie Westerbroek uit Nunspeet

 

 

Beste familie Van der Velde,
 
Wat hebben wij genoten op camping Grevelande!
We vonden het dan ook zeer jammer dat de week zo snel voorbij was.
Een heerlijke camping voor de kinderen, groot en klein.
Er was iedere dag wel wat te doen: corndolly's maken, stoepkrijten voor de
kleintjes, Bijbelstudie voor groot en klein, volleyballen, lego voor de kids,
koffiedrinken en samen zingen op zondagavond en echt top vonden wij
het land op met de boer. Bonen plukken, aardappels rooien en daarna 
heerlijke verse friet eten (klaargemaakt door de campinggasten) en
gezamenlijk opeten.
Ook in de omgeving is er genoeg te doen: naar het strand, wandelen,
leuke excursies via het VVV, fietsen. Genoeg dus!
Op regenachtige dagen en 's avonds waren velen in de schuur te vinden
voor het lezen van een boek, tijdschrift of krant. Spelletjes doen was ook
erg favoriet. Men kon er tafeltennissen, poolen, tafelvoetballen of gewoon
gezellig onder elkaar met andere campinggasten.
We hopen DV zomer 2014 drie weken bij jullie te verblijven en kijken er nu
alweer naar uit!
 
Hartelijke groeten,
 
Kees en Jolanda Alberts
Joanne en Patrick, Helene, Corinde en Arnoud.

 

Ede, najaar 2013

 

Deze zomer mochten we voor de derde keer gast zijn op Camping Grevelande.

Wat maakt dat we hier zo graag komen?

Allereerst de rust die er uitgaat van dit mooie stukje Nederland.

De ruimte en de schoonheid van het eiland Goeree Overflakkee, met zijn mooie plekjes en vergezichten…

Daar draagt Camping Grevelande ook haar steentje aan bij!

Ook héél bijzonder hoe hier omgegaan wordt met Schepper en Schepping.

Dat dit in alles zichtbaar en voelbaar is. Daar zijn wij iedere keer weer verwonderd over en heel dankbaar voor.

Of we nu een week in het voorseizoen er waren, of een week in het hoogseizoen…

Beide keren was het echt genieten!

 

Gijsbert en Margreet de Jong

 

17-09-2011

Geliefde  fam v d Velde                                                                                                                             

 

We zijn alweer 2 weken terug van de heerlijke vakantie op de camping Grevelande, waar we 3 weken mochten vertoeven , De Hartelijke ontvangst en de rondleiding , het was geweldig , we wisten gelijk waar alles was, en de uniek grote plaats die we toegewezen kregen , we dachten dat we op de Canarische eilanden terecht waren gekomen .

De toevoer van water en de afvoer , en de stroomvoorziening , alles was perfect in orde!!

Dan de rit en informatie naar het aardappelveld, hoe de moederaardappel er uit zag, de uien , rode en normale , gezellig op het veld met allen die op de camping waren ..groot en klein , aardappels wassen /snijden , en bakken , en vooral genietend opeten , wat was het heerlijk , dan proef je echt verschil met voorgebakken winkelfriet , we gaan dan ook op deze manier verder .

De activiteiten , op Zondagavond met elkaar zijn , en zingen met elkaar, wat was het fijn.

Toen er een forse regenbui was geweest , kwam de baas  in hoogsteigen persoon met paraplu s langs ,voor als je die nodig had voor naar sanitair te gaan , u beiden gaf veel persoonlijke aandacht aan de gasten , iedere dag wel even om het hoekje kijken , was het goed, of had je wat nodig , zoiets hebben wij nog nooit meegemaakt

Deze vakantie is voor herhaling vatbaar, en hopen tzt  weer terug te komen , we kunnen  het iedereen aanbevelen , voor groot en klein , de kinderen hebben volop speel terrein.

De omgeving is ideaal, de slikken met de fjordenpaarden de runderen , de fietsgelegenheden , strandje.

Deze camping verdient de eerste prijs!!

 

Jaap en Coby Abrahamse

 

September 2011
Lies en Beijke

 

Flakkee trekt ons door het afwisselende landschap. Daarom 5 dagen bij jullie gestaan. Heerlijk rustig en stil, zeker toen we enkele dagen alleen stonden. De plekken en de voorzieningen zijn perfect. Heerlijk fietsen door het natuurgebied en kijken naar de aardappeloogst. Helaas ging dat moeizaam vanwege het natte land. We eten heerlijk van de flierbessenjam. Nooit eerder gegeten. Smaakt prima met een appel erdoor.

Heel hartelijk dank voor de ontvangst, de gezelligheid en de fijne zondagavondsluiting met het zingen in de schuur.

Ga D.V. zo door en veel succes toegewenst van

Letta en Teus de Heer

 
13-05-2011
Lieve fam v.d Velde.

Zo juist terug van een korte vakantie op camping Grevelande. Wij kunnen iedereen aanraden om daar u vakantie door te brengen. Wat een gastvrijheid, wat een prachtige omgeving, wat een mooie camping. Maar wat vooral opviel was toch wel de echte aandacht die aan je werd besteed. Komt bijna niet meer voor kortom geweldig. En wat te denken van de verse groene asperge en de nieuwe geschrapte aardappelen met de heerlijk saus. Ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. (wel zelf klaarmaken). Als wijn kenner mag ik u verklappen dat er ook nog een voortreffelijk fles wijn word verkocht. Alles samen gevat een geweldige omgeving een mooie camping en geweldige gastheer en gastvrouw.
Wees snel met boeken want er zijn maar 15 plaatsen.
Dit alles is geschreven door de familie Domburg.

p.s dit is geen reclame boodschap maar is echt beleefd.
 
 
30-01-2011
Beste fam. van der Velde,

Onze complimenten voor uw mooie camping, te midden van de golvende goudgele graanvelden! Mooie gelegenheid om een lekkere vakantie te vieren, ook voor ons als studenten. Tafeltennistafel, kookgerei, vriezer, oven, van alle markten thuis. De goaltjes waren ook erg geslaagd, alhoewel ze er na ons heengaan er niet meer uitzagen zoals toen wij gekomen waren. :-) Op de dijk, die op loopafstand is, zijn we lekker uitgewaaid in de wind en hebben we genoten van prachtige zonsondergangen, wolken, vogels etc. Dank voor uw hartelijke ontvangst en ook voor het kerstkaartje wat wij onlangs van u mochten ontvangen! En zeker willen
we niet onvermeld laten onze dankbaarheid voor uw introductie in aardappelland. Van aardappel tot friet, wie wil dat nou niet! Smaakte super goed en was erg lekker en gezellig om het samen te frituren en op te eten op uw camping. Gaaf initiatief! Ga zo door!

Met een hartelijke groet,
De vrienden uit het Noorden
 

19-09-2010
Welkom, beste bezoekers van het gastenboek! U wilt natuurlijk graag weten hoe de ervaringen zijn op camping Grevelande!

Lees dan maar gauw door! Wij hebben er 2 weken vakantie gevierd en hebben er een fantastische ervaring mee!

Een heerlijke, rustige, kindvriendelijke en gezellige camping. Voorzien van vele gemakken, als we bijvoorbeeld denken aan dat bankstel met die stapels "Donaldukkies" waar de kinderen zich heerlijk mee kunnen vermaken, of dat technische lego waar Rob (7 jaar) en andere jongens van de camping mooie dingen mee heeft gebouwd. En dat is nog lang niet alles, want we hebben ook nog heerlijk patat gebakken! De vriendelijke gastheer en zijn vrouw hebben ons en de andere campinggasten meegenomen naar het aardappelleven. Zij weten alles over aardappels en hebben er van alles over verteld. Daarna gingen we met elkaar de aardappels met de hand rooien! Na een prachtige opbrengst met emmers vol "goudklompjes" gingen we ze wassen,snijden, bakken en gezamenlijk genieten van de kers verse patat!

Kortom: een camping waar je heerlijk vakantie kan houden!

Lies en Beijke; Nogmaals hartelijk dank voor jullie goede zorgen en gastvrijheid!

 
14-08-2010
Beste familie Van der Velde,

Wij hebben genoten van de dagen op jullie camping.
De rust en de ruimte op het eiland, waar we genoten van de Slikken van Flakkee en het strand waren heerlijk.
De voorzieningen op de camping vonden we uitstekend.
Jullie gastvrijheid en de gezelligheid op de camping vinden we een aanbeveling waard!

Hartelijke groeten,

Catharina en Atty van den Bos, Grafhorst.

 

14-07-2010
Beste familie van der Velde,

 

Op Grevelande waren wij de afgelopen week in onze sas!

We hebben genoten van het leven op het platteland; de rust en de natuur.

We vermaakten ons ook heel goed in de schuur,

soms omdat het regende, soms juist omdat het buiten wel erg heet was.

 

Tafeltennissen, lezen in de zithoek of orgel spelen, het was allemaal oké.

Een middagje naar de jaarmarkt op het dorp, een avondje naar het strand,

op de eerste rij bij een oefening van de brandweer zonder brand.

Zelfs onze Renate van een half jaar genoot van alles mee!

 

We kunnen nog even doorgaan met de lijst van leuke dingen,

varen op de Grevelingen, lopend naar de kerk in Herkingen…

 

We stoppen er maar mee en willen jullie danken voor alles!

Tot ziens!

 

Een hartelijke groet van,

Henk, Karinda en Renate uit Zwijndrecht

 
10-07-2010
Beste Lies en Beyke,

Na een midweek op jullie keurige camping vertoeft te hebben het volgende:
Heel hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst, het medeleven toen het met mijn gezondheid even niet zo goed ging en de fijne verhouding met elkaar. Jullie zijn een uitermate prettige gastheer en gastvrouw, de vriendelijkheid, bezorgdheid en het meeleven hebben we als heel fijn ervaren. Op de camping is alles ook keurig geregeld en er wordt nog steeds aan gewerkt om het allemaal nog completer en gezelliger te maken. Wij hebben genoten van de prachtige en rustige omgeving op het eiland Goeree-Overflakkee en de fijne sfeer op de camping. We kunnen niet in de toekomst kijken, maar als we onze gezondheid mogen behouden zijn we zeker van plan om nog eens bij jullie terug te komen.

Met vriendelijke groeten van Hans & Hennie uit Dordrecht.
 

19-06-2010
Tijdens de pinksterdagen (2010) heb ik genoten van de gastvrijheid en de rust op de boerenlandcamping van de familie van der Velde en van de prachtige omgeving. Gastvrijheid in de vorm van een vriendelijk welkom, warme broodjes bij het ontbijt (zal wel niet standaard worden) en met de familie asperges snijden op het land. Rust was er te vinden op de camping en in de prachtige omgeving.
Ik heb genoten van enkele prachtige kanotochten op de Grevelingen. En het was heerlijk om  ’s avonds een uurtje op de dijk achter de camping naar de ondergaande zon te kijken.
De campingveldjes waren voldoende van afmeting en de voorzieningen prima. Vooral het koelkastje en het fornuis in de aardappelloods waren een prettige bijkomstigheid. Verder goede (gratis) douches en schone toiletten.
Ik vermoed dat het niet mijn laatste keer zal zijn.

Johan Leguijt

 
CONTACT

Peuterdijk 59
3249 AW Herkingen 0187-669317
vanderveldelies@hetnet.nl
 

FOTO'S

CAMPING INFO

Plattegrond camping
Verhuur mogelijkheden
Tarieven
Gastenboek
Contact